Radionice o marketingu, utjecaju društvenih mreža i nizu drugih, zanimljivih tema

U sklopu projekta Centar za razvoj civilnog društva, ovog su tjedna održane nove radionice “Mediji u suvremenom društvu”. Prof. Ivan Tanta vrlo je  zanimljivo prezentirao obilježja ličnosti koja su važna u komuniciranju, govorili su o sposobnosti čovjeka da  fleksibilno  barata znanjem, te se osvrnuli na emocionalnu inteligenciju.

Nazočnim polaznicima prezentirali su  rezultate raznih istraživanja, s posebnim osvrtom na  osjećaje koji su dobri za prilagodbu, a onda su na red došle teme o marketingu, utjecaju društvenih mreža, influencerima i njihovom utjecaju na stvaranje društvenih slika, o čemu je govorio i  gost predavač, komunikacijski stručnjak Petar Tanta.

Bilo je riječi i o  pravilima ponašanja u društvu, te kako predstaviti sebe drugima. Radionica je zaključena informacijama o tome kako  oslovljavati, titulirati, pozdravljati, ali i odijevati na poslovnim protokolima.

Polaznici su se aktivno uključili u raspravu o nizu tema, postavljali pitanja i iznosili vlastite stavove i iskustva.

Projekt Centar za razvoj civilnog društva sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Projekt sufinancira i Ured za udruge Vlade RH.