MODUL 7

Nastavljaju se edukacije Modula 7. u sklopu projekta Centar za razvoj civilnog društva. Sinoć je održana druga od 3 edukacije Modula 7. Voditelj edukacija je stručni suradnik Muamer Mujević vlasnik i direktor Iconis agencije, jedne od vodećih digital marketing agencija u Hrvatskoj s klijentima u Europi, Kanadi i Sjedinjenim Američkim Državama.
Na edukaciji su polaznici još jednom detaljnije upoznati sa PR-om i marketingom. Tako su saznali što je marketing, koji se proizvodi i usluge mogu reklamirati, koji su problemi i rješenja, cijena i dostupnost. Bilo je, pored ostaloga, riječi i o konceptima PR-a, istraživanju tržišta i tema, analizi podataka, medijima, protokolima, analizi i prilagodbi.
Predavač Muamer Mujević poseban je naglasak stavio na rečenicu “Everything starts with a good story”, odnosno “Sve počinje dobrom pričom”, a bilo je riječi i o brandu, zašto brendirati, tko i što može biti brend, te benefit koju ona nosi.
Edukacije se i dalje održavaju online preko platforme ZOOM. Besplatne za sve sudionike.
Projekt Centar za razvoj civilnog društva sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Projekt sufinancira i Ured za udruge Vlade RH.