[MODUL 6

Počele su edukacije Modula 6. u sklopu projekta Centar za razvoj civilnog društva. Jučer je održana prva od 3 edukacije Modula 6. Voditelj edukacija je stručni suradnik Muamer Mujević vlasnik i direktor Iconis agencije, jedne od vodećih digital marketing agencija u Hrvatskoj s klijentima u Europi, Kanadi i Sjedinjenim Američkim Državama.
Na edukaciji polaznici su dobili osnovne informacije o informatičkoj pismenosti, PR-u i marketingu. Tako su upoznati sa internet pretraživačima, načinima sigurnog pretraživanja interneta i pronalaženjem informacija putem interneta. Osim informatičke pismenosti teme edukacija su bili Marketing i koncepti marketinga i PR-a.
Edukacije se održavaju online preko platforme ZOOM. Edukacije su besplatne za sve sudionike, te se slobodno javite kako bi dobili link za sudjelovanje. Sljedeća edukacija Modula 6 održati će se 12. svibnja s početkom u 16:30h.
Projekt Centar za razvoj civilnog društva sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Projekt sufinancira i Ured za udruge Vlade RH.