Događanja u mjesecu siječnju

Udruga za demokraciju i civilne aktivnosti zajedno s partnerima nastavlja provedbu projekta Centar za razvoj civilnog društva. Tako će u mjesecu siječnju krenuti brojne aktivnosti koje su dio projekta. Nakon zanimljivog i poučnog Modula 1 će započeti 4 trosatne edukacije Modula 2. Na edukacijama će se moći naučiti nešto više o kvalitetnom timskog radu i važnosti timskog rada, menadžmentu, načinima i stilovima komunikacije, osnovnim vještinama prezentacije i slično.

Također, Udruga UDICA će započet sa svojim Pilot projektom – MEDIJI ZAJEDNICE. U sklopu pilot projekta Udruga će nakon edukacija novinara početi s objavom Ogulinskog online vjesnika te tiskanog izdanja, a provoditi će se i redovne radionice za starije osobe koje će sudjelovati u pripremi Ogulinskog vjesnika.

Svi koji žele sudjelovati mogu se obratiti na email adresu info@civilnodrustvoogulin.com kako bi dobili poveznicu za spajanje, pošto se zbog situacije s epidemijom edukacije Modula 2 provode preko ZOOM platforme. Projekt Centar za razvoj civilnog društva sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.